helderziende vertelt over edelsteen Serpentijn

edelsteen Serpentijn

Serpentijn is een helende edelsteen die stress vermindert en emotionele balans bevordert.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon edelsteen Serpentijn | Gratis Helderziende Edelsteen Serpentijn | Gratis Helderziende

edelsteen Serpentijn

serpentijn

Wereldkaart herkomst edelsteen Serpentijn | Gratis Helderziende
Serpentijn gewonnen uit de bodem van Zimbabwe | GratisHelderziende Serpentijn gewonnen uit de bodem van Verenigde staten | GratisHelderziende

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/gio/domains/gratishelderziende.nl/public_html/include/stenen/eigenschappen_steen.php on line 76

De Verenigde Staten zijn een van de meest gevarieerde en rijke bronnen van edelstenen ter wereld. De staat Arizona is bijvoorbeeld de thuisbasis van verschillende edelstenen, waaronder turkoois en amethist. De staat Californië heeft ook een overvloed aan edelstenen, zoals beryl, kunziet en toermalijn.

Eigenschappen van edelsteen Serpentijn

Serpentijn is een steen die bekend staat om zijn krachtige helende eigenschappen. Het kan ons helpen bij het bevorderen van fysieke genezing en het verminderen van pijn en spanning in het lichaam. Serpentijn kan ook ons immuunsysteem versterken en ons helpen bij het bestrijden van infecties en ontstekingen. Het staat bekend om zijn aardende eigenschappen en kan ons helpen bij het vinden van balans en stabiliteit, zowel fysiek als emotioneel.
Serpentijn is een magnesium-ijzer-filosilicaat mineraal dat voornamelijk voorkomt in de kleuren groen, geelgroen en bruin. Het kan doorschijnend tot opaak zijn en heeft een wasachtige tot matte glans. Serpentijn heeft een hardheid van 2,5-4 op de schaal van Mohs.
Serpentijn wordt geassocieerd met het basischakra (eerste chakra) en het hartchakra (vierde chakra). Het basischakra heeft invloed op onze basisbehoeften en ons vermogen om ons veilig en stabiel te voelen, terwijl het hartchakra ons verbindt met liefde en compassie. Serpentijn kan ons helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra's en ons helpen bij het vinden van innerlijke rust en stabiliteit. Het kan ons ook helpen bij het bevorderen van liefde en compassie voor onszelf en anderen.
tentoon edelsteen Serpentijn | Gratis Helderziende edelsteen Serpentijn | Gratis Helderziende
helderziende met edelstenen

Kijk ook eens naar andere edelstenen