Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendengratis.nl


  Gratis advieslijn van online helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis online helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendengratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Wat fijn u gesproken te hebben en dat ik via u mijn oma haar stem weer kon horen. Wat was dat fijn en ben u daarvoor enorm dankbaar. We hebben een heel prettig en positief gesprek gehad en zal uw adviezen volgen.
Nogmaals hartelijk dank en zeker aan te raden bij derden. Absoluut de moeite waard en zeer vriendelijk en oprecht.

Xxxjes.




Ervaring van Cindy met helderziende Desteny   Ervaring van Cindy met helderziende Desteny   Ervaring van Cindy geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MathildaNili
  Ervaring met helderziende MathildaNili
  Mathilda is snel, scherp en heeft een standvastige heldere blik op de toekomst. Aanrader.




Ervaring van Natalie met helderziende MathildaNili   Ervaring van Natalie met helderziende MathildaNili   Ervaring van Natalie geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Thanks lieverd voor je email. Ik weet dat ik eigenlijk had moeten wachten met contact opnemen. Maar had even een 'zwak' momentje na 5 weken geen contact. Ik ga het vertrouwen houden en het nu vanuit hem laten komen. Dankje voor je mooie email weer en positieve woorden. Kan ik weer even mee verder. Fijn weekend en veel liefs S.




Ervaring van S. met helderziende Donna   Ervaring van S. met helderziende Donna   Ervaring van S. geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Lieve Marya, jij bent echt mijn Engel die mij altijd positieve energie toestuurt. Bedankt voor jou wijze woorden en mooie voorspellingen die altijd uitkomen.
Dikke knuffel lieverd.




Ervaring van Ingrid met helderziende Marya   Ervaring van Ingrid met helderziende Marya   Ervaring van Ingrid geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Wat een vrouw. Hart op de tong, no nonsens, een meerwaarde voor deze lijn.




Ervaring van Dirk met helderziende Louisa   Ervaring van Dirk met helderziende Louisa   Ervaring van Dirk geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kathy
  Ervaring met helderziende Kathy
  Sorry dat ik ineens ophing.
Maar ik ga het plan voortzetten. En ga lekker slapen en morgen ook mijn eigen plan trekken.
Bedankt voor het advies.
Grt. De beller van net.




Ervaring van L met helderziende Kathy   Ervaring van L met helderziende Kathy   Ervaring van L geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk, ik ken niemand die zo snel en accuraat antwoorden geeft en niet praat over wat ik helemaal niet gevraagd heb. Het is een paar maand geleden dat ik je belde en ik had de hoop al opgegeven dat wat je me vertelde zou uitkomen. Maar niets is minder waar, het is exact gegaan zoals je vertelde. Mijn oprechte dank.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny
Ik had enorme keuze stress ivm job keuze. Je had me gezegd dat alles goed ging komen en dat ik vertrouwen moest hebben. Langs deze weg wil ik je bevestigen dat je gelijk had. De job is bijna te mooi om waar te zijn en mijn nieuwe werkgever gelooft ook heel hard in me dat ik nodig had in mijn carrière. Tot nu toe had je over alles gelijk. Bedankt voor je advies, positiviteit en steun.




Ervaring van L. met helderziende Desteny   Ervaring van L. met helderziende Desteny   Ervaring van L. geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gypsy
  Ervaring met helderziende Gypsy
  Voelt goed aan .
Zeker de moeite waard.
Ik bel snel weer.
Alles klopt wat deze lieve dame zegt.




Ervaring van Nathalie met helderziende Gypsy   Ervaring van Nathalie met helderziende Gypsy   Ervaring van Nathalie geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gypsy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angell
  Ervaring met helderziende Angell
  Angell is een zeer vlot medium. Nog voordat jij je vraag heb gesteld is ze al aan het werk. Ze geeft duidelijke aanwijzigingen over wat is en wat herkenbaar is en vandaar uit stelt ze helder vast wat komt. Zeer professioneel medium. Enorme aanrader.




Ervaring van Jon met helderziende Angell   Ervaring van Jon met helderziende Angell   Ervaring van Jon geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ellize
  Ervaring met helderziende Ellize
  Super lieve vrouw, bevestigde mij wat meerdere collega's op de lijn vertelden. Groetjes Y.




Ervaring van Leeuw met helderziende Ellize   Ervaring van Leeuw met helderziende Ellize   Ervaring van Leeuw geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellize  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Beste Carola,
De omschrijving van die persoon waar ik naar vroeg klopt. Je doet het heel goed. Dank voor de inzichten.




Ervaring van Eugie met helderziende Carola   Ervaring van Eugie met helderziende Carola   Ervaring van Eugie geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  lieve Yuorah, je zat er helemaal op. Ik zal je raad verder opvolgen en hou je op de hoogte. Bedankt. je bent een aanrader.




Ervaring van Gerard met helderziende Yuorah   Ervaring van Gerard met helderziende Yuorah   Ervaring van Gerard geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Lieve Sid, wat een super goed gesprek. Ongelofelijk, wat een gave heb jij. Een stevige knuffel. Tot gauw. Barbara.




Ervaring van Barbara met helderziende Sid   Ervaring van Barbara met helderziende Sid   Ervaring van Barbara geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Super bedankt MB R. Heel fijn u gesproken te hebben. Ik kan alles plaatsen en daarvoor wil ik je heel erg bedanken. Christel.




Ervaring van Christel met helderziende MB Rhais   Ervaring van Christel met helderziende MB Rhais   Ervaring van Christel geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Roos
  Ervaring met helderziende Roos
  Het was een zeer aangename en verhelderend uitleg. en deze mevrouw nam echt tijd om je vragen te beantwoorden en te luisteren. een aanrader
.




Ervaring van Liana met helderziende Roos   Ervaring van Liana met helderziende Roos   Ervaring van Liana geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  bedankt voor jouw luisterend oor. Het heeft lang geduurd, maar zo als je zei, niets komt voor zijn tijd. Hartelijk dank .




Ervaring van Paulina met helderziende Zoya   Ervaring van Paulina met helderziende Zoya   Ervaring van Paulina geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annicka
  Ervaring met helderziende Annicka
  Wow Annicka, ik kon het me niet voorstellen. maar wat je voorspelde kwam binnen een paar weken uit. De persoon ook precies beschreven.




Ervaring van anoniem met helderziende Annicka   Ervaring van anoniem met helderziende Annicka   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annicka
  Ervaring met helderziende Annicka
  gisteren een reading gehad van deze lieve dame en al wat ze zei klopte. ook raad gekregen als relatiecoach en deed deugd zoiets te mogen horen. Hopelijk komen haar mooie voorspellingen uit en kan ik een mooie toekomst tegemoet gaan. Dank je wel voor je reading.




Ervaring van A met helderziende Annicka   Ervaring van A met helderziende Annicka   Ervaring van A geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Erkan
  Ervaring met helderziende Erkan
  Erkan heeft voor mij de Reading gedaan in het Engels en hij was 100% accuraat. Niet normaal hoe scherp en duidelijk hij was in zijn voorspellingen. Zeker een aanrader.




Ervaring van Kitty met helderziende Erkan   Ervaring van Kitty met helderziende Erkan   Ervaring van Kitty geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa. Wat heb je mij fantastisch geholpen. Echt ongelooflijk wat je me vertelde en dat je helemaal gelijk had.
Liefs M.




Ervaring van Miriam met helderziende Louisa   Ervaring van Miriam met helderziende Louisa   Ervaring van Miriam geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angel Felice
  Ervaring met helderziende Angel Felice
  Jij bent echt een dame met engelen geduld.
Jij bent heel erg goed en jij gaat nog veel groter worden.je bent een tophelderziende. liefs van Danielle.




Ervaring van Danielle met helderziende Angel Felice   Ervaring van Danielle met helderziende Angel Felice   Ervaring van Danielle geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karlien
  Ervaring met helderziende Karlien
  Een heel fijn en prettig gesprek. De toon waarmee ze spreekt is al erg rustgevend. En niet onbelangrijk zei ze dingen waar ik me wel in kon vinden. Wat naar mijn gevoel wel klopte. Dank.




Ervaring van Rosh met helderziende Karlien   Ervaring van Rosh met helderziende Karlien   Ervaring van Rosh geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeremy
  Ervaring met helderziende Jeremy
  Net een zalig telefoongesprek gehad met Jeremy.
Wauw echt zat er bonk op zonder veel te vertellen, luisterend oor en zeer aangenaam om naar te luisteren.
Geef zo mooi raad, nu maar hopen dat alles snel uitkomt ga meteen aan de slag met uwe raad.
Hou je zeker op de hoogte je tovert een glimlach op mijn gezicht. Grts anneke .




Ervaring van Anneke met helderziende Jeremy   Ervaring van Anneke met helderziende Jeremy   Ervaring van Anneke geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeremy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nima
  Ervaring met helderziende Nima
  Lieve Nima,
Bedankt voor je super fijne redding, eerlijk, duidelijk en oprecht. Het liep precies zoals u had voorspeld. Dank je wel prachtig mens.

Liefs L .




Ervaring van Anoniem met helderziende Nima   Ervaring van Anoniem met helderziende Nima   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lola is echt de beste. Verteld geen onzin en is eerlijk en oprecht. Alles wat je met tijd aangaf is uitgekomen. Je bent de beste in je werk, bedankt Maria.




Ervaring van Maria met helderziende Lola   Ervaring van Maria met helderziende Lola   Ervaring van Maria geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Beste Lola wat ben ik blij met u. u bent een super positieve vrouw en heel meegaand. er waren wat dingetjes aan de gang en u heb me echt heel goed geholpen. alles wat u voorspelde is uitgekomen. bedankt liefs Monica .




Ervaring van Monica met helderziende Lola   Ervaring van Monica met helderziende Lola   Ervaring van Monica geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau is een heel fijn medium, hij neemt de tijd en is heel goed in het invoelen van mensen en situaties.




Ervaring van anoniem met helderziende Beau   Ervaring van anoniem met helderziende Beau   Ervaring van anoniem geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Lieve Nelleke, weer zat je bovenop een voorspelling. Je gaf aan dat de vriend van mijn bff niet deugde. Hij zou psycho narcistisch gedrag vertonen en de relatie zou spoedig op de klippen lopen. Het is precies gegaan zoals jij had voorspeld.




Ervaring van E. met helderziende Nellekke   Ervaring van E. met helderziende Nellekke   Ervaring van E. geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dirk
  Ervaring met helderziende Dirk
  He dirk. Is alsof je me kende. Leuk dat je de dingen benoemt zoals ze zijn. Heel erg bedankt voor je steun en de oplossingsgerichte tips op mijn maat.




Ervaring van Valerio met helderziende Dirk   Ervaring van Valerio met helderziende Dirk   Ervaring van Valerio geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve lo.
Wat een topper ben jij.
Zo lief mee gaand.en de consulten zijn top.en komen ook uit ongelooflijk ook binnen de tijdsbestek.ik hoop je snel weer te spreken.
Als ik er door heen kom op de lijn haha .
Liefs brit.




Ervaring van Brit met helderziende Lola   Ervaring van Brit met helderziende Lola   Ervaring van Brit geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sita
  Ervaring met helderziende Sita
  Kan niet wachten om je te spreken. 1ste x beller. Ik wacht geduldig totdat je weer beschikbaar bent.




Ervaring van Nieuwe klant met helderziende Sita   Ervaring van Nieuwe klant met helderziende Sita   Ervaring van Nieuwe klant geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Lieve Nina,
Ik heb je nu al een aantal keren gesproken. Je bent echt een hele lieve positieve vrouw. Ik hoop dat je mooie voorspellingen uitkomen. Ik heb er wel steeds weer wat meer vertrouwen in.
Fijn om je in ieder geval steeds te spreken.
Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met helderziende Nina   Ervaring van Karin met helderziende Nina   Ervaring van Karin geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angel Felice
  Ervaring met helderziende Angel Felice
  Bedankt, voor de consult, alles klopte wat u zei . Ben er nog steeds beetje stil van.
Ik hoop dat u voorspellingen uitkomen. Ik kom zeker terug. Liefs vrouw met de aparte naam ..




Ervaring van sun met helderziende Angel Felice   Ervaring van sun met helderziende Angel Felice   Ervaring van sun geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve Lola, tot nu toe heb je het altijd aan het rechte eind met je readingen. alles is tot nu toe uitgekomen, we hebben nog een lange weg te gaan met Narcisme helaas. Ooit hoop ik met beter bericht te komen en dat het is gestopt het gedrag van aantrekken afstoten, lieve mensen vertrouw op Lola haar waarnemingen en blijf rustig het komt uit, zeker de moeite waard om te bellen:) Veel liefs, Ram202.




Ervaring van RAM202 met helderziende Lola   Ervaring van RAM202 met helderziende Lola   Ervaring van RAM202 geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendengratis.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendengratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendengratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Helderziendengratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden