Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendengratis.nl


  Gratis advieslijn van online helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Devi
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendengratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Deze dame vertelt dingen die ik alleen weet. Echt bizar. Een aanrader. Bedankt Liefs.




Ervaring van Brenda met helderziende Devi   Ervaring van Brenda met helderziende Devi   Ervaring van Brenda geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Hey Devi, je weet wel. ik heb je vandaag voor de 2e x gesproken. De 1e x dat ik je sprak, wist je me zonder iets te vragen al wat er aan de hand was en is. Vandaag heb ik je weer gesproken en het was weer raak. Je wist zelfs dat we elkaar al eerder gesproken hadden. En ik heb er alle vertrouwen in dat t goed gaat komen met R. en je bent n lieve warme vrouw. veel liefs suus.




Ervaring van Suzanne met helderziende Devi   Ervaring van Suzanne met helderziende Devi   Ervaring van Suzanne geplaatst op 18 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Super lieve dame, luister goed naar de vragen. Zeker een aanrader. Nu afwachten op de uitkomst, toekomst.




Ervaring van S. met helderziende Devi   Ervaring van S. met helderziende Devi   Ervaring van S. geplaatst op 30 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Dankjewel Devi.

Lief warm en goed medium.
Die je echt wilt helpen.

Groetjes van de softie, die wel sterk is :)
Karin xx.




Ervaring van Karin met helderziende Devi   Ervaring van Karin met helderziende Devi   Ervaring van Karin geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Heb je vandaag voor het eerst mogen spreken. Onder 1 woord geweldig. Het vrouwtje uit Rotterdam. De Beer.

Groetjes A.




Ervaring van A met helderziende Devi   Ervaring van A met helderziende Devi   Ervaring van A geplaatst op 25 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Wat ik zo bijzonder aan je vindt / wat ik zo aan je waardeer is dat je echt naar mij wil luisteren. Je stelt goede vragen en luistert dan aandachtig naar mijn antwoord. Ik proef bij jou het verlangen om mij te begrijpen. Dat is zo uniek. Dankzij jou ben ik er sterker uit gekomen. Je bent een kanjer.
Dank je wel Devi.

Groetjes Angela ( Hindoestaanse dame).




Ervaring van Angela met helderziende Devi   Ervaring van Angela met helderziende Devi   Ervaring van Angela geplaatst op 24 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Ik kan Devi van harte aanbevelen. Ze voelt personen en situaties heel goed aan en is heel gedetailleerd in haar omschrijvingen.




Ervaring van P met helderziende Devi   Ervaring van P met helderziende Devi   Ervaring van P geplaatst op 8 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Veel informatie, direct en vlot over het onderwerp of je vraag. Tevreden Top.




Ervaring van Lin met helderziende Devi   Ervaring van Lin met helderziende Devi   Ervaring van Lin geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  ik heb vanddag voor de eerste maal met Devi gebeld het is echt een warme en gezellige vrouw om mee te praten.Ze voelt de situatie perfect aan,draait niet rond de pot en wist vele dingen boven te halen zonder dat ik er iets over vermeld had.wat de voorspellingen betreffen zal ik even moeten afwachten maar ze is alleszins een aanwinst voor de lijn
gtjs
Patrik.




Ervaring van patrik met helderziende Devi   Ervaring van patrik met helderziende Devi   Ervaring van patrik geplaatst op 17 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Wow. Wat ben ik verschoten hoe je gedetailleerd kon beschrijven wat er juist bij mij afspeelde. Gegarandeerd dat ik jou nog eens zal contacteren.




Ervaring van D met helderziende Devi   Ervaring van D met helderziende Devi   Ervaring van D geplaatst op 13 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Hoi Devi, het was een zeer aangenaam en leuk gesprek, je bent zeer lief en hebt een zachte en aangename stem.

Ik ga dus eerst opzoek naar ander werk, volgende week volop solliciteren en de rest zoals relatie, die kom ik daar dan wel tegen.
Ik ga eraan werken om nog meer positiever te blijven.

Je hoort zeker nog van me.

Alvast bedankt voor het inspirerend gesprek, voor mij ben je een engel in het licht.




Ervaring van Annick met helderziende Devi   Ervaring van Annick met helderziende Devi   Ervaring van Annick geplaatst op 12 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Heel fijn gesprek gehad, duidelijke uitleg. Ik weet waar ik op moet letten en kom zeker nog een keer terug.




Ervaring van Mel met helderziende Devi   Ervaring van Mel met helderziende Devi   Ervaring van Mel geplaatst op 10 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Vandaag voor het eerst een gesprek met je gehad. Superfijn, dankjewel. Ik heb me opengesteld en je hebt de situatie van mij met R zeer goed ingevoeld en je inzichten daarop aangegeven.

Dank je wel Devi voor het gesprek. Ik neem je advies mee, de aanhouder wint.

Ik spreek je vast gauw weer.

Liefs R (moeilijke naam).




Ervaring van R met helderziende Devi   Ervaring van R met helderziende Devi   Ervaring van R geplaatst op 10 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Lieve Devi,
Heel erg bedankt voor het mooie en duidelijk gesprek.
Je kan goed invoelen en de persoon in kwestie kon je ook heel goed omschrijven.
Ik blijf positief in de situatie.
Tot gauw.
S.




Ervaring van S met helderziende Devi   Ervaring van S met helderziende Devi   Ervaring van S geplaatst op 27 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Bedank Devi. Het gesprek met jou heeft me goed gedaan.




Ervaring van Magda met helderziende Devi   Ervaring van Magda met helderziende Devi   Ervaring van Magda geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Een leuke spontane meid die goed kan Invoelen, hoe meer je opent hoe meer informatie ze doorkrijgt. Ze heeft informatie gegeven waar ik verder mee kan en ook geloof dat het goedkomt. Een aanwinst op de lijn.




Ervaring van Coba met helderziende Devi   Ervaring van Coba met helderziende Devi   Ervaring van Coba geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendengratis.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendengratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendengratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Helderziendengratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden