Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendengratis.nl


  Gratis advieslijn van online helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Karen
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendengratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Nouuuu zeg. Je voorspelde dat ik onverwachts geld zou krijgen, ik had werkelijk geen idee van wie of wat, en wat denk je? Vandaag inderdaad heel erg onverwachts geld ontvangen.
.




Ervaring van Miranda met helderziende Karen   Ervaring van Miranda met helderziende Karen   Ervaring van Miranda geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Lieve schat. Mijn grote steun en toeverlaat ben je. Heb je net gesproken en jou voorspelling is binnen 15 min na jou gesproken te hebben onverwachts gebeurt.
Ik was zelf erg zeker van de zaak betreft G en de leaseplan, maar jij kreeg duidelijk een Nee door.en jij hebt gewoon gelijk gehad.hij krijgt dat niet rond.
Hou me weer vast aan jou, en de voorspellingen, die vroeg of laat altijd uitkomen.
Spreek je gauw weer xxx
.




Ervaring van Miranda met helderziende Karen   Ervaring van Miranda met helderziende Karen   Ervaring van Miranda geplaatst op 10 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Hey lieve schat.
Bedankt voor je prachtige kaartlegging, en zoals gewoonlijk klopte alles weer, onbeschrijvelijk hoe sterk jou gave is.
Ik snap dat jij ook altijd in gesprek bent, jij bent zo ontzettend lief en begripvol en met zoveel respect naar de ander toe, zonder oordeel.en voorspellingen die gewoon uitkomen,zoooo bijzonder.
Ik gun iedereen een reading bij jou, want jij bent echt een topper op deze lijn.
Hele hele dikke knuffel van mij, en bel je zeker gauw.




Ervaring van Miranda met helderziende Karen   Ervaring van Miranda met helderziende Karen   Ervaring van Miranda geplaatst op 9 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Karen is een geweldige dame.
Die kan zoveel vetellen en tot in details.
Ik hoop dat de voorspelling snel uitkomt maar heb er alle vertrouwen in.




Ervaring van Ann met helderziende Karen   Ervaring van Ann met helderziende Karen   Ervaring van Ann geplaatst op 6 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Lieve Karen.
Ik heb je nu een paar keer gesproken, en alles wat jij mij toen had voorspeld, is uitgekomen, zelfs de kleine details wist jij te benoemen.
Ik heb jou vanochtend weer even gebeld, en ook nu zei je specifieke dingen ,nog voordat ik het je had verteld.
Ik wil je bedanken voor je lieve en hoopvolle woorden, want ondanks dat ik de relatie zelf heb verbroken, steunde je mij in mijn verdriet,en hou ik me vast aan jou voorspelling dat het met hem straks ook weer goed gaat.
Ik vind jou een schat van een vrouw, en jou voorspellingen komen echt zoals jij het zegt, echt bizar.
Nogmaals dankjewel
Dikke knuffel van mij.




Ervaring van Miranda met helderziende Karen   Ervaring van Miranda met helderziende Karen   Ervaring van Miranda geplaatst op 8 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Ik spreek al een tijdje met Karen en zij is echt een fantastische vrouw zij voelt zeer veel zaken aan, geeft goed advies en wat ik het meest bijzonder vind, zij is eerlijk en direct in haar mening. Karen is een bijzonder iemand want zegt de zaken om je vooruit te helpen en zij heeft bovendien ook nog veel humor. Veel van wat zij zegt, gebeurt ook effectief. Ik kan jullie alleen maar aanbevelen eens met haar te spreken en dan wijst het zichzelf wel uit Christina .




Ervaring van Christina met helderziende Karen   Ervaring van Christina met helderziende Karen   Ervaring van Christina geplaatst op 11 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Hey Karen, deze morgen jou voor de eerste keer gebeld. Een heel duidelijk, zuiver en gestructureerd consult van jou gehad. Ze ziet en voelt de dingen loep zuiver aan. Je hebt bepaalde personen omschreven, die helemaal maar echt helemaal juist waren. Je speelt niet voor God en minder leuke dingen om te horen breng je met respect voor. Mijn ervaring met jou overweldigd vooral omdat je heel vlot praat en vooral je uitspraken hebt gedaan die er knal opzaten. Voor mij ben je vooral heel echt en oprecht, klasse madam en top medium. Heb alle vertrouwen in jouw voorspellingen. Lieve groet. Sofie.




Ervaring van Sofie met helderziende Karen   Ervaring van Sofie met helderziende Karen   Ervaring van Sofie geplaatst op 14 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Dag Karen, bedankt voor u en de manier hoe u uw gaven overbrengt.

Het mag dan goed nieuws zijn, het is wel dankzij uw kennis, kunnen en stem overgebracht.

Dank Marijke.




Ervaring van Marijke met helderziende Karen   Ervaring van Marijke met helderziende Karen   Ervaring van Marijke geplaatst op 30 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Wanneer het even moeilijk gaat en ik bel jou op gaat het een stuk beter. Je bent positief ingesteld en geeft weer hoop daar waar ik wat twijfel heb. Bedankt.




Ervaring van Ikke met helderziende Karen   Ervaring van Ikke met helderziende Karen   Ervaring van Ikke geplaatst op 3 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Consult gehad van Karen. snel, duidelijk, komt direct tot de kern. mooie voorspellingen gekregen.




Ervaring van Y met helderziende Karen   Ervaring van Y met helderziende Karen   Ervaring van Y geplaatst op 16 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Lieve Karen, ik wil je bedanken voor alles. Je steunt mij hierdoor. Het wordt mij momenteel heel zwaar gemaakt, maar jij blijft steevast aanhouden dat alles in orde komt. Ik heb echt enorm veel steun aan jou. liefs Annelies .




Ervaring van Annelies met helderziende Karen   Ervaring van Annelies met helderziende Karen   Ervaring van Annelies geplaatst op 28 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  bedankt voor de goeie uitleg.




Ervaring van eva met helderziende Karen   Ervaring van eva met helderziende Karen   Ervaring van eva geplaatst op 21 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Dank je wel lieve karen. Geen vraag is te gek en je blijft trouw aan wat je doorkrijgt tot in detail. Het bijzondere is dat je naast mijn vragen ook andere dingen doorkrijgt die ik je niet vraag. Ook dingen waarvan je niet kon weten dat 'ie spelen. Liefs.




Ervaring van Indeolie met helderziende Karen   Ervaring van Indeolie met helderziende Karen   Ervaring van Indeolie geplaatst op 8 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Aan 1 stuk door legt ze alle details op tafel. De details waarvan ik weet kloppen allemaal. Ik heb dus een volledig vertrouwen in haar voorspellingen.




Ervaring van ri met helderziende Karen   Ervaring van ri met helderziende Karen   Ervaring van ri geplaatst op 18 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Dag Karen.

bedankt, je ziet het heel goed.

thx.




Ervaring van kat met helderziende Karen   Ervaring van kat met helderziende Karen   Ervaring van kat geplaatst op 29 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Bedankt Karen voor de fijne legging en het gesprek. Voel me gerustgesteld en bevestigd in mijn intu├»tie, echt super. C.




Ervaring van C met helderziende Karen   Ervaring van C met helderziende Karen   Ervaring van C geplaatst op 8 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Jouw readings geven me keer op keer superveel energie. Bedankt Karen. X.




Ervaring van V. met helderziende Karen   Ervaring van V. met helderziende Karen   Ervaring van V. geplaatst op 7 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Hey Karen, heb je net gesproken en vind je echt goed. Je voorspelde een moeilijke periode waar we sterker gaan uitkomen. Je gaf me de moed om er voor te gaan. Groetjes.




Ervaring van Liefs met helderziende Karen   Ervaring van Liefs met helderziende Karen   Ervaring van Liefs geplaatst op 7 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Liefste Karen, ik heb daarnet zo een opbouwend gesprek met je gehad. Wat jij allemaal zag in die kaarten dat klopt als geen ander. Ik voel me echt veel beter. Een hele dikke merci, voor mij ben je top. Tot gauw, knuffel Xxx.
.




Ervaring van Angel met helderziende Karen   Ervaring van Angel met helderziende Karen   Ervaring van Angel geplaatst op 31 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Hey Karen, mijn belkrediet was op maar echt heel erg bedankt voor je duidelijke reading. je bent een heel lieve vrouw en geruststellend, heel zeker van je voorspellingen, zonder mij uit te vragen weet jij alles te vertellen echt je moet er echt niet naar zoeken. Hartelijk dank Karen, je bent een heel goed medium. Ik heb er enorm veel vertrouwen in jouw voorspellingen. tot later en veel lieve groetjes J.




Ervaring van j met helderziende Karen   Ervaring van j met helderziende Karen   Ervaring van j geplaatst op 26 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  lieve Karen, dank u wel. het was heel fijn om jou te spreken. je bent duidelijk en komt zeer overtuigd over. Karolien.




Ervaring van karolien met helderziende Karen   Ervaring van karolien met helderziende Karen   Ervaring van karolien geplaatst op 23 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendengratis.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendengratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendengratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Helderziendengratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden