Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendengratis.nl


  Gratis advieslijn van online helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Marja
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendengratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marja
  Ervaring met helderziende Marja
  hoi Marja, dank je wel voor ons gesprek ik heb veel steun aan je gesprekken dank daar voor. Het is gelukt ik ga naar leiden en ja ook daar in had je gelijk hij heeft gereageerd.




Ervaring van anoniem met helderziende Marja   Ervaring van anoniem met helderziende Marja   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marja
  Ervaring met helderziende Marja
  Graag wil ik u van harte danken voor het zeer bijzonder mooie gesprek van daarnet (15/10). Ik ervaarde erkenning van mijn essentie en dit op een zeer liefdevolle manier. U bracht licht, kleur, beweging en verbinding, heel waardevol en ontroerend mooi.




Ervaring van Myriam met helderziende Marja   Ervaring van Myriam met helderziende Marja   Ervaring van Myriam geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marja
  Ervaring met helderziende Marja
  Zeer aangename dame. Uniek in haar mediumschap. Een aanrader.




Ervaring van Nella met helderziende Marja   Ervaring van Nella met helderziende Marja   Ervaring van Nella geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marja
  Ervaring met helderziende Marja
  Zojuist een ontzettend leuk consult gehad met Marja. Wat bijzonder zeg, die tekeningen en wat ze te vertellen hebben. Daarnaast heeft Marja een prettige stem waar wijsheid en bewustzijn vanuit gaat. Ik ga haar zeker weer eens bellen en vind haar een echte aanrader. Tot snel weer horens Marja.
Liefs, Sandra.




Ervaring van Sandra met helderziende Marja   Ervaring van Sandra met helderziende Marja   Ervaring van Sandra geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marja
  Ervaring met helderziende Marja
  Een erg mooi en bijzonder consult met echt de dingen waar ik mee aan de slag moet. Ik kon u alleen maar gelijk geven. U hoort mij zeker weer. Lieve groet, de ovenwant.




Ervaring van ovenwant met helderziende Marja   Ervaring van ovenwant met helderziende Marja   Ervaring van ovenwant geplaatst op 31 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marja
  Ervaring met helderziende Marja
  Wauw. Ik ben zo onder de indruk van Marja. Zij voelde mijn enorme verdriet aan, moest er letterlijk zelf om huilen. Zo bijzonder. Zij heeft mij een heling gegeven en de uitwerking hiervan op mijn gezondheid is fenomenaal. Ik kan mijn geluk niet op en hoop dat dit voor mij idd de nieuwe start zal zijn die zij voor mij zag komen. Zij is echt 1 vd besten. Ik ben haar enorm dankbaar.




Ervaring van Pauline met helderziende Marja   Ervaring van Pauline met helderziende Marja   Ervaring van Pauline geplaatst op 30 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marja
  Ervaring met helderziende Marja
  Vanochtend heel vroeg Marja gesproken
Het was een lang en heftig gesprek en er gebeurde heel veel mooie dingen
Ik weet niet hoe ik het moet zeggen Marja maar het is weg de pijn is weg
ongelofelijk.
Nu weet je denk ik wel wie ik ben
ik dank je uit de grond van mijn hart en blijf dit mooie werk doen je bent een grote meerwaarde in dit wereldje,
tot snel.




Ervaring van anoniem met helderziende Marja   Ervaring van anoniem met helderziende Marja   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marja
  Ervaring met helderziende Marja
  In een woord wauw. Wat heb jij een bizar mooie gave.
Zo mooi en verhelderd wat je vandaag hebt verteld en getekend. Ik wil je via deze weg nogmaals enorm bedanken voor de rust die je mij hebt gegeven en de kracht om niet op te geven en te blijven geloven. Ik bel je zeker nog een keertje terug.

Liefs de trouwe viervoeter met het zachten mandje dan weet je wel wie ik ben.




Ervaring van De trouwe viervoeter met helderziende Marja   Ervaring van De trouwe viervoeter met helderziende Marja   Ervaring van De trouwe viervoeter geplaatst op 9 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marja
  Ervaring met helderziende Marja
  Heel bijzonder. Marja vertelde me een heel specifiek detail, waardoor ik precies wist waar ze het over had. Ongelooflijk.




Ervaring van Soldaatje met helderziende Marja   Ervaring van Soldaatje met helderziende Marja   Ervaring van Soldaatje geplaatst op 7 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marja
  Ervaring met helderziende Marja
  Wow vanavond Marja gesproken, heel bijzonder gesprek gehad. Zoveel mooie dingen gehoord van haar tekening.
Ik voelde bij haar een warm en zuiver en zo'n vertrouwd gevoel als of ik haar al jaren ken.
Ik ga haar nog vaak bellen en Marja mijn belofte kom ik zeer zeker na ik laat het je weten.
Dank voor het intens mooie geprek. Lieve groet Marion.




Ervaring van marion met helderziende Marja   Ervaring van marion met helderziende Marja   Ervaring van marion geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marja
  Ervaring met helderziende Marja
  Lieve Marja, heel bijzonder om te ervaren hoe je alles tekent en communiceert. En je hebt zo n lieve stem was ik nog vergeten te zeggen. Liefs van die van de sigarenbandjes oma xxx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Marja   Ervaring van Anoniem met helderziende Marja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marja
  Ervaring met helderziende Marja
  Lieve Marja,

Je bent een topper. Je waarneming via jou mooie tekening kenmerkt jou kwaliteiten. Heel apart hoe jij je informatie doorgeeft. Het klopt allemaal en nog eens zuiver ook. Ik raad iedereen Marja aan. Ze is heel goed. Dankjewel Marja.




Ervaring van Aruna met helderziende Marja   Ervaring van Aruna met helderziende Marja   Ervaring van Aruna geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendengratis.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendengratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendengratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Helderziendengratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden