Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendengratis.nl


  Gratis advieslijn van online helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Marya
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendengratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Lieve Marya, jou voorspellingen komen iedere keer weer uit. Je bent ook een heel fijn persoon om mee te praten. Je bent meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Cindy met helderziende Marya   Ervaring van Cindy met helderziende Marya   Ervaring van Cindy geplaatst op 17 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Lieve Marya,
Je bent een geweldige vrouw. Ik bel je al een poos. En elke keer heb je weer gelijk. En elke keer krijg ik de steun en begrip van je. Heel erg bedankt Marya.
.




Ervaring van Anoniem met helderziende Marya   Ervaring van Anoniem met helderziende Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Lieve Marja, wat ben je een lieverd, en begripvol.
Dankje wel voor het verhelderende reading.
Ik laat het weten.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met helderziende Marya   Ervaring van Daphne met helderziende Marya   Ervaring van Daphne geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Je hebt me een aantal keer te woord gestaan. Je bent zo zeker van je zaak. En ergens voel ik het ook. Je hebt al gelijk gekregen in een aantal dingen. Ben benieuwd.




Ervaring van I met helderziende Marya   Ervaring van I met helderziende Marya   Ervaring van I geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Marya is fantastisch. Ze heeft me op een hele gevoelige en eerlijke manier adviezen en inzichten gegeven over mezelf en mijn relatie. Ze heeft me hoop gegeven om meer te gaan vertrouwen in mezelf. Veel dank.




Ervaring van Anoniem met helderziende Marya   Ervaring van Anoniem met helderziende Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Heel fijn mens in gesprek, no nonsense, snel, geruststellend en ook nog grappig. Uiteraard hoop ik dat het allemaal klopt wat ze zegt maar daar kom ik nog op terug nadat ik twee a drie weken extreem geduldig heb zitten wachten.




Ervaring van Nienke met helderziende Marya   Ervaring van Nienke met helderziende Marya   Ervaring van Nienke geplaatst op 27 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Vanavond Marya gesproken en kon vertellen dat de voorspelling voor mijn kleinzoon is uitgekomen. Ook betreffende mijn grote liefde heeft ze gelijk gekregen. Super.




Ervaring van Ineke met helderziende Marya   Ervaring van Ineke met helderziende Marya   Ervaring van Ineke geplaatst op 20 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Dankjewel lieve schat. Je hebt me altijd gezegd dat ik de moed erin moest houden en erin moest blijven geloven. En tadaa hij heeft mijn profiel bekeken, al een klein lichtpuntje. Ik ben zo blij met jou. Je bent echt een TOPPER. Liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met helderziende Marya   Ervaring van Nathalie met helderziende Marya   Ervaring van Nathalie geplaatst op 16 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Net Marya gesproken en kon haar vertellen dat de beschrijving van een persoon en de waarschuwing voor deze vrouw helemaal is uitgekomen. Heel veel dank hiervoor. Ook de voorspelling betreffende mijn grote liefde is uitgekomen.




Ervaring van Ineke met helderziende Marya   Ervaring van Ineke met helderziende Marya   Ervaring van Ineke geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Bedankt voor jou prachtige consult.
Je heb me goed geholpen en mooie inzichten gegeven.
Een aanrader om een keer te bellen.




Ervaring van rob met helderziende Marya   Ervaring van rob met helderziende Marya   Ervaring van rob geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Lieve Marya, na jaren naar jouw gezocht te hebben ben ik heel blij jouw eindelijk weer te horen. Dank voor de fijne gesprek. Tot gauw.




Ervaring van Anita met helderziende Marya   Ervaring van Anita met helderziende Marya   Ervaring van Anita geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Lieve Marya, ik bel je al een behoorlijke tijd en tot nu toe is alles uitgekomen wat je vertelt. Of het nu prive is of werkgerelateerde zaken. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met helderziende Marya   Ervaring van Anoniem met helderziende Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Ze is zeer kort maar duidelijk ik hoop dat het mag uitkomen . Ik bel zeker terug als het uitkomt.




Ervaring van Maggy met helderziende Marya   Ervaring van Maggy met helderziende Marya   Ervaring van Maggy geplaatst op 16 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Marya luistert altijd met veel geduld en liefde . Heeft mij zojuist weer moed gegeven en goede richtlijnen, ze is een heel lieve vrouw en wat ze zegt komt ook uit. Een grote merci van H.Bel je zeker nog.




Ervaring van Hedwige met helderziende Marya   Ervaring van Hedwige met helderziende Marya   Ervaring van Hedwige geplaatst op 14 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Dag Marya.

Bedankt voor het fijne consult.
Je bent een top luisterend oor en een aangename vrouw.




Ervaring van Lieve met helderziende Marya   Ervaring van Lieve met helderziende Marya   Ervaring van Lieve geplaatst op 11 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Lieve Marya, dank je wel voor het fijne consult. Grooten Keten is een dorpje aan de kust in de gemeente Schagen. Geweldig. Ik hou je op de hoogte. Liefs Patricia.




Ervaring van Patricia met helderziende Marya   Ervaring van Patricia met helderziende Marya   Ervaring van Patricia geplaatst op 9 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Lieve Marya,

Je voorspelling is weer uitgekomen. Ik heb inderdaad de baan gekregen. Ik bel jou al een behoorlijke tijd en alles wat je zegt komt uit. Je bent onmisbaar geworden voor ons. Lieve groetjes.




Ervaring van Anoniem met helderziende Marya   Ervaring van Anoniem met helderziende Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Hoi Lieve Marya,

Ik bedank je bij deze uit de grond van mijn hart. Je hebt me geholpen bij een hele moeilijke periode uit mijn leven. Jij hebt mij geleid toen ik geen uitweg zag uit de situatie met mijn zoon. Alles wat je voorspelde kwam ook uit, ook de tijd die je aangaf is uit gekomen. Jouw inzichten bleken waarheid te zijn dus jou zal ik blijven bellen voor begeleiding en advies. Dikke knuffel en ga vooral door met wat je doet want jij bent 1 van de beste.




Ervaring van Hak. met helderziende Marya   Ervaring van Hak. met helderziende Marya   Ervaring van Hak. geplaatst op 4 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Kort gesprek. Een vastberaden medium die weinig woorden nodig heeft en je kordaat advies geeft. Echte pro.




Ervaring van J. met helderziende Marya   Ervaring van J. met helderziende Marya   Ervaring van J. geplaatst op 26 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Marya haar voorspelling is uitgekomen. De zitting is positief voor mij verlopen. Top.




Ervaring van Anoniem met helderziende Marya   Ervaring van Anoniem met helderziende Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Dankjewel voor het geven van hoop. Jij weet hoe ik me voel. Ik hou je op de hoogte. Liefs i.




Ervaring van I met helderziende Marya   Ervaring van I met helderziende Marya   Ervaring van I geplaatst op 30 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Dit is zo een lieve en warme vrouw met een enorme zachte stem. Ze zegt waar het op staat en draait niet rond de pot. Ik heb net een aangenaam gesprek met haar gehad, ze haalt meteen de punten boven waar het probleem ligt en kan je ook de goede raad geven wat te doen. Bedankt Marya want dit gesprek in de voor mij moeilijke tijd heeft me enorm goed gedaan en terug kracht gegeven. Nu is het enkel nog wachten tot de voorspelling uitkomt. Je hoort nog van me groeten Patrik.




Ervaring van patrik met helderziende Marya   Ervaring van patrik met helderziende Marya   Ervaring van patrik geplaatst op 24 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Marya is voor mij een hele grote steun. Ik bel heel vaak over hetzelfde onderwerp en ze blijft me gerust stellen en een voorspelling is ook uitgekomen. Voor de meest verwarrende situaties heeft zij een heldere verklaring. Echt heel fijn om mee te praten ook omdat ze haar gesprekken kort en duidelijk houdt.




Ervaring van Anoniem met helderziende Marya   Ervaring van Anoniem met helderziende Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Hoi Marya, ik plaats niet zo snel een reactie maar als ik dat doe ben je ook goed. Mijn ervaring is dat je mensen niet onnodig aan de lijn houdt, bent duidelijk en eerlijk in je toekomstvoorspellingen. Dank voor die keren dat ik je om raad en advies vroeg. Top.




Ervaring van Marieke met helderziende Marya   Ervaring van Marieke met helderziende Marya   Ervaring van Marieke geplaatst op 6 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Lieve Marya,
Ik bel je een tijdje over iemand op wie ik stapelgek ben en je zei steeds dat komt wel richting het voorjaar. En het is uitgekomen. Afgelopen week ben ik elke dag gebeld of geappt en volgende week spreken we af. Dank je wel voor je luisterend oor.




Ervaring van Anoniem met helderziende Marya   Ervaring van Anoniem met helderziende Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Lieve dame ik heb je net gesproken en net als altijd je voelt alles heel goed aan. Je kan zo veel vertellen zonder informatie.
Je bent zeker 10 sterren waard.
Bedankt xxx en tot gauw weer.




Ervaring van Anoniem met helderziende Marya   Ervaring van Anoniem met helderziende Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Lieve Marya. Ik heb je nu een paar keer gesproken, net ook, en iedere keer blijf je bij je standpunt. Je bent meer dan een medium, begripvol, liefdevol en rustig. Een grote steun in mijn donkere dagen. Je beantwoord niet enkel mijn vraag, je biedt zoveel meer. Je zweeft nooit, je bent kort en krachtig. Een grote aanwinst voor deze lijn.

Warme groet lieverd.




Ervaring van Sey met helderziende Marya   Ervaring van Sey met helderziende Marya   Ervaring van Sey geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Topper van een vrouw. Eerlijk, oprecht en duidelijk.
Liefs SS.




Ervaring van SS met helderziende Marya   Ervaring van SS met helderziende Marya   Ervaring van SS geplaatst op 2 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Lieve Marya, ik wil je zo ontzettend bedanken dat je mij elke keer weer kracht geeft. Je bent een geweldig mens. Je ziet de dingen goed zuiver en heel nuchter. Je bent een topper. Ik kijk uit naar je voorspelling

Dikke knuffel Y.




Ervaring van Yas met helderziende Marya   Ervaring van Yas met helderziende Marya   Ervaring van Yas geplaatst op 5 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Bedankt voor je mooi reading.
Liefs, B.




Ervaring van Brenda met helderziende Marya   Ervaring van Brenda met helderziende Marya   Ervaring van Brenda geplaatst op 4 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Jeetje, hoe goed ben jij.
Ik had je net aan de lijn, binnen de 2u is je voorspelling uitgekomen ivm M. Wat je zei Is terecht. Ik kijk uit naar de rest van je voorspellingen die je al gedaan hebt.

Dank je wel.
Liefs E.
.




Ervaring van E met helderziende Marya   Ervaring van E met helderziende Marya   Ervaring van E geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Wat een zuiver medium, heb haar 2 keer gesproken haar voorspellingen zijn in heel korte tijd uitgekomen. Soms dezelfde dag of de volgende dag. Zij kan heel goed invoelen op situaties en ook heel goed in tijd. Ik zou haar een ieder aanraden een hele goed medium.

Mar.




Ervaring van M. met helderziende Marya   Ervaring van M. met helderziende Marya   Ervaring van M. geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Heeee diva, Thank you for listening and for just being real. Stay fabulous.




Ervaring van You know who met helderziende Marya   Ervaring van You know who met helderziende Marya   Ervaring van You know who geplaatst op 20 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Ik heb Marya al best vaak gesproken en iedere keer zet zij mij terug in mijn kracht. Het is een hele lieve eerlijke oprechte vrouw die geen nonsens verteld. Ik heb alle vertrouwen in haar inzichten en voorspellingen. Tot gauw weer lieve vrouw. Liefs, FF .




Ervaring van FF met helderziende Marya   Ervaring van FF met helderziende Marya   Ervaring van FF geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Heel fijne vrouw om me te praten en stelt je meteen gerust. Is heel eerlijk en oprecht hoe de zaken gaan lopen.




Ervaring van T met helderziende Marya   Ervaring van T met helderziende Marya   Ervaring van T geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendengratis.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendengratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendengratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Helderziendengratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden