Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendengratis.nl


  Gratis advieslijn van online helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis online helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendengratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Beste Lobke.
Wat ben jij een mooi medium. Bedankt voor het heldere gesprek. Je geeft veel helderheid en me veel rust. Als ik vragen heb bel ik je weer. En mensen voor een heldere mooie reading moet je echt Lobke bellen.




Ervaring van Tinneke met helderziende Lobke   Ervaring van Tinneke met helderziende Lobke   Ervaring van Tinneke geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Topmedium, zeer goed invoelend en duidelijk. Komt rustgevend en lief over. Dankjewel Yuorah voor je oprechtheid en de helderheid die je verschafte, heeft me erg geholpen.




Ervaring van Mark met helderziende Yuorah   Ervaring van Mark met helderziende Yuorah   Ervaring van Mark geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Dank je wel Sharida.
Al een paar keer heb ik je gesproken. ik voel dat ook uw hart op de juiste plaats zit. Bedankt voor je Inzichten en fijne gesprekken. Dank u voor je voorspelling, ben heel gelukkig dat alles goed komt, Ik geloof in je. Dank,




Ervaring van Joke met helderziende Sharida   Ervaring van Joke met helderziende Sharida   Ervaring van Joke geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Ongelofelijk hoe scherp jij dingen weet te voorspellen. Van verhuizen tot werk.
Ook wist jij te voorspellen dat een verhuizing niet door zou gaan, dat vond ik zo knap. Dat zei je al een lange tijd.

Ik bel je graag weer gauw op.




Ervaring van ondernemer met helderziende Louisa   Ervaring van ondernemer met helderziende Louisa   Ervaring van ondernemer geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve Lola,

Ik wil je bedanken voor je hulp en inzichten de afgelopen tijd. Steeds heb je gelijk. Heel erg bedankt.

Liefs




Ervaring van D met helderziende Lola   Ervaring van D met helderziende Lola   Ervaring van D geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lexie
  Ervaring met helderziende Lexie
  Wat is dit een toppertje. Zonder aarzelen blaaste zij mij omver. Een ontzettende lieve, kundige en relaxte gesprekspartner. Ik geloof alles wat zij zei. Goede tips ook gekregen en door jou heb ik mijn pendels teruggevonden. Het heeft zo moeten zijn dat ik juist bij jou terecht ben gekomen. Ik weet nu dat ik aan de bak moet. ThanX Lexie, ik ben fan van je. Xxx




Ervaring van Pauline met helderziende Lexie   Ervaring van Pauline met helderziende Lexie   Ervaring van Pauline geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lexie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marco
  Ervaring met helderziende Marco
  Bedankt voor het fijne gesprek.




Ervaring van Ingrid met helderziende Marco   Ervaring van Ingrid met helderziende Marco   Ervaring van Ingrid geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Victor
  Ervaring met helderziende Victor
  OHHH victor. Je had gelijk. Ben totaal verrast... Degene voor wie het wachten word beloond zeggen ze, dan weet je wel wie.xx




Ervaring van A met helderziende Victor   Ervaring van A met helderziende Victor   Ervaring van A geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Victor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Hi Alena, Ik heb jou een tijdje geleden gebeld over een jonge collega van mij. Je vertelde me dat ik binnenkort een andere man zou ontmoeten. Ik kon het niet geloven, maar je woorden zijn uitgekomen. Geweldig dank je wel.




Ervaring van Viv met helderziende Alena   Ervaring van Viv met helderziende Alena   Ervaring van Viv geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Valentine.

Dank voor het consult was helder en gaf me veel inzichten. En daardoor heb ik de kracht om verder te gaan.

Dankjewel xx






Ervaring van Kate met helderziende Valentine   Ervaring van Kate met helderziende Valentine   Ervaring van Kate geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Biba
  Ervaring met helderziende Biba
  Biba je voorspelling is uit gekomen mijn proeftijd is niet verlengd triest maar waar.




Ervaring van Saf met helderziende Biba   Ervaring van Saf met helderziende Biba   Ervaring van Saf geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Lieve Daisy,

Na zo een verhelderend gesprek en een helaas abrupte beëindiging van het gesprek, wil ik je toch via deze weg bedanken! Ik voel me rustiger en vooral zelfverzekerder. Je hebt veel dingen uit jezelf bevestigd zonder dat ik ook maar iets erover heb gezegd. Je kon de connectie tussen mij en deze man goed omschrijven, m’n spirituele reis, m’n beschermengelen en zelfs bepaalde kenmerken op m’n lichaam en zo kan ik nog doorgaan. Dit obv m’n naam en foto’s. Een warme, liefdevolle en vooral verhelderend gesprek met tussendoor grapjes. ik weet waar ik nu sta en waaraan ik nog kan en moet werken. Ik kan uren met je praten, maar dat laat m’n portemonnee helaas niet toe. Lieve Daisy, blijf aub precies zoals je bent, want wat je kan en doet is onbeschrijfelijk! Heel veel liefs, de spirituele dame die haar eigen krachten gaat ontdekken en haar tz. hopelijk weet je wie ik ben.




Ervaring van Anoniem met helderziende Daisy   Ervaring van Anoniem met helderziende Daisy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kathy
  Ervaring met helderziende Kathy
  Beste Kathy,

Je bent echt heel goed in jouw werk als medium. Zowel op persoonlijk, relationeel als zakelijk vlak geef je de juiste informatie door als medium. Jij bent vernieuwend, puur en waardevol. Dank je wel.

Groet, Rob




Ervaring van Rob met helderziende Kathy   Ervaring van Rob met helderziende Kathy   Ervaring van Rob geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Toppertje.




Ervaring van Sinti met helderziende Alena   Ervaring van Sinti met helderziende Alena   Ervaring van Sinti geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeanette
  Ervaring met helderziende Jeanette
  Lieve Jeanette,

Je hebt mij veel inzicht en vertrouwen gegeven dat het nog goed zou komen met mij en m'n vriend, na je advies opgevolgd te hebben is dit ook gelukt.

Ik ga je zeker binnenkort weer bellen.

Liefs Gea





Ervaring van Gea met helderziende Jeanette   Ervaring van Gea met helderziende Jeanette   Ervaring van Gea geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Lieve Yuorah, ik laat niet snel iets achter. Wat een bijzondere dame ben je. Minder goed nieuws breng je met respect EN tips om ermee om te gaan. Je bent heel zuiver en vooral heel eerlijk en dat waardeer ik. Je maakt er geen feel good show van. Als jouw voorspelling uitkomt laat ik het zeker weten. Liefs S.




Ervaring van S met helderziende Yuorah   Ervaring van S met helderziende Yuorah   Ervaring van S geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Lieve Monique weer had je gelijk je verteldde me halfweg deze maand, je zal hem zien volgende week want in de dag zit een 2 en ja hoor gisteren zag ik hem terug en het was een heel fijne avond. Liefs Caroline




Ervaring van Caroline  met helderziende Monique   Ervaring van Caroline  met helderziende Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Dank je voor jouw geduld. jouw steun, jouw inzichten en jouw advies. Petrus.
Nou je had gelijk over mijn zoon.
Alles wat je zei is waar en uitgekomen.
Dankjewel.




Ervaring van G met helderziende Petrus   Ervaring van G met helderziende Petrus   Ervaring van G geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Negilia
  Ervaring met helderziende Negilia
 

Lieve Negilia, ik wou je laten weten dat jou voorspelling in februari is uitgekomen zoals je zei ik vind jou goed ik bel je zeker nog terug liefs Christel.




Ervaring van christel met helderziende Negilia   Ervaring van christel met helderziende Negilia   Ervaring van christel geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Bedankt Louisa dat je naar mij wou luisteren. Je wist de situatie zo duidelijk te verwoorden. Je kon precies de vinger op de wonde leggen. Je lijkt me een hele lieve warme vrouw met het hart op de juiste plaats en ik vertrouw 100 procent op uw raadgeving en uw analyse.




Ervaring van Anne met helderziende Louisa   Ervaring van Anne met helderziende Louisa   Ervaring van Anne geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karine
  Ervaring met helderziende Karine
  Lieve Karine,

Ik bel je al jaren en iedere keer komen je voorspellingen uit. Je krijgt heel veel door. Zelfs in detail. Je bent zuiver en eerlijk en zegt de dingen zoals ze zijn. Dankjewel dat je er altijd voor mij bent!

Liefs, M




Ervaring van M. met helderziende Karine   Ervaring van M. met helderziende Karine   Ervaring van M. geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patricia
  Ervaring met helderziende Patricia
  Zeer to THE point. Kijkt op verschillende manieren in verschillende soorten kaarten. Zeer apart. Zeer gericht.
Geeft ook soms tijd aan, en al verschillende keren mooi uitgekomen zoals ze zei.
Dank je wel. Sterke aanrader. Grtj





Ervaring van Annemarie met helderziende Patricia   Ervaring van Annemarie met helderziende Patricia   Ervaring van Annemarie geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Alena is de beste.




Ervaring van Mel met helderziende Alena   Ervaring van Mel met helderziende Alena   Ervaring van Mel geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali is voor mij een geschenk uit de hemel geeft zoveel positieve energie dat ik weer in mijn kracht sta het was een heel fijn gesprek.




Ervaring van Sonja met helderziende Gazali   Ervaring van Sonja met helderziende Gazali   Ervaring van Sonja geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Laila
  Ervaring met helderziende Laila
  Wauw je voorspelling over de rechtszaak is uitgekomen,net zoals vele andere zaken super gewoon echt een aanrader en begripvol.




Ervaring van F met helderziende Laila   Ervaring van F met helderziende Laila   Ervaring van F geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Caroline
  Ervaring met helderziende Caroline
  Caroline laat me zien hoe ik dingen zie en hoe ze echt zijn. Dat brengt me rust en maakt het leven een stukje gemakkelijker. Als ik het even weer niet meer zie, dan bel ik weer. Zo fijn om te weten dat ze er is.




Ervaring van Lies  met helderziende Caroline   Ervaring van Lies  met helderziende Caroline   Ervaring van Lies geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sara
  Ervaring met helderziende Sara
  Sara is echt een geweldig medium. Op een zeer liefdevolle manier geeft ze alles door wat ze ziet. Hetgeen uiteraard altijd klopt. Sara stond al langer in mijn top 3 van mediums, maar eigenlijk staat ze stiekem al tijden op nr. 1. Een vrouw met een geweldige gave.




Ervaring van Martijn met helderziende Sara   Ervaring van Martijn met helderziende Sara   Ervaring van Martijn geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Erkan
  Ervaring met helderziende Erkan
  Lieve Erkan, je bent echt een aanwinst voor de lijn. Je hebt het altijd bij het juiste eind, een paragnost naar mijn hart.




Ervaring van Marit met helderziende Erkan   Ervaring van Marit met helderziende Erkan   Ervaring van Marit geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Aurora
  Ervaring met helderziende Aurora
  Aurora is een lieve oprechte vrouw, die hele rake dingen zegt zonder dat je zelf veel info geeft of uitlegt. Voelt heel goed en wordt er rustig van. Dankjewel aurora




Ervaring van Jean met helderziende Aurora   Ervaring van Jean met helderziende Aurora   Ervaring van Jean geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Nina, Bedankt voor de steun en motivatie tot nu toe. Je bent een schat van een mens. Je bent altijd eerlijk en weet zeker waarover je spreekt




Ervaring van Tilly met helderziende Nina   Ervaring van Tilly met helderziende Nina   Ervaring van Tilly geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tinneke
  Ervaring met helderziende Tinneke
  Ik vind haar goed, ze ziet veel en voelt goed aan. Wat de toekomst brengt zullen we moeten afwachten.




Ervaring van Cor met helderziende Tinneke   Ervaring van Cor met helderziende Tinneke   Ervaring van Cor geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Ik voelde me erg gesterkt door de informatie die ze deelde. Het was een hele fijne en warme conversatie en ik ben haar zeer dankbaar voor haar tijd en kundigheid. veel liefs




Ervaring van Nirva met helderziende Louisa   Ervaring van Nirva met helderziende Louisa   Ervaring van Nirva geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anitta
  Ervaring met helderziende Anitta
  Hier even een getuigenis voor Anitta, je slaat altijd de nagel op zijn kop. Ik ben daar heel blij mee en zeer dankbaar voor dankbaar voor. Tot de volgende




Ervaring van Astrid met helderziende Anitta   Ervaring van Astrid met helderziende Anitta   Ervaring van Astrid geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Andwello Dennis
  Ervaring met helderziende Andwello Dennis
  Lieve Dennis, Engel op aarde, ik heb je zojuist donderdag gesproken. Allereerst hartelijk dank voor het fijne gesprek en antwoord op mijn vragen. Je bent puur en zuiver. Je bent echt een kind van God, de almachtige. Hopelijk weet je ook wat ik hiermee bedoel. Ik spreek je heel gauw. Liefdevolle knuffel en heel veel liefs




Ervaring van Orchidee met helderziende Andwello Dennis   Ervaring van Orchidee met helderziende Andwello Dennis   Ervaring van Orchidee geplaatst op 23 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Heel goeie analyse. Weet precies wat er gaande is zonder details te geven. Zat er boenk op. Nu afwachten hoe het evolueert. Ik laat het haar zeker weten.




Ervaring van Anne met helderziende Marie   Ervaring van Anne met helderziende Marie   Ervaring van Anne geplaatst op 23 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendengratis.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendengratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendengratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Helderziendengratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden